1 årig

2 årig

4 årig

FAQ

4 årig uddannelse til Psykoterapeut

Når jeg sammenligner jeres studiepris med andre pskoterapeut uddannelser ligger i, i den dyre ende, hvordan kan det være?

På EFT-instituttet har vi valgt, at lade det være synligt hvad det er der inkluderes i studieprisen, så som, internater, lærerbesatte lektioner, gruppemøde lektioner, samt supplerende individuel terapi og supplerende terapeutisk træning og supervision.

Hvor ofte starter i hold?

Vi starter 2 hold om året, et weekendhold (fredag, lørdag, søndag) i slut januar, begyndelsen af februar og et hverdagshold (mandag, tirsdag, onsdag) i slutningen af august, begyndelsen af september.

Hvor mange deltagere er der på et hold?

Der er max 16 deltagere på hvert hold

Hvordan bliver man optaget på et hold?

Man sender en ansøgning under den kvote man uddannelsesmæssigt er i, dem er der tre af, du kan læse mere om optagelseskrav under ansøgning her på siden. Når vi har modtaget din ansøgning bliver du indkaldt til en forventningsafstemmende samtale, det gør alle. Og det er først herefter du får besked om du er optaget på uddannelsen.

Hvad er aldersfordelingen på et hold?

Studerende skal minimum være 25 år før de kan søge optagelse, men vi har studerende i et spænd fra 25 år til 65 år, største parten er imellem 35 og 50 år.

Kommende infomøder

Psykoterapeut uddannelsen

Vi holder følgende informationsmøder på EFT-instituttet kl. 17.00 – 20.00

25. april

8. maj

22. maj

3. juni

13. juni

27. juni

13. august

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte vores administration.

Dorthe Johnson

Dorthe Johnson
Administrativ koordinator

Email:
mail@eft-instituttet.dk

Telefon:
+45 24 40 51 66

mandag, tirsdag, torsdag og fredag
kl. 9.00-14.00