Om at være studerende på EFT-institutet

Charlotte Krolykke Kristensen

Jeg har igennem de sidste 4 år været på den mest utrolige personlige rejse på EFT-Instituttets psykoterapeut uddannelse.

Jeg startede på uddannelsen med et brændende ønske om at komme til at arbejde med mennesker, som på den ene eller anden måde gennemgår svære perioder i livet. Og samtidig få indsigt og forståelse for min egen opvækst og den påvirkning den har haft i mit liv.

Igennem hele uddannelsen har jeg følt mig i trygge og kompetente hænder, så fortidens svære svigt og oplevelser kunne bearbejdes. Underviserne har støttet min proces fuld af empati og omsorg, og jeg har haft stor glæde af egenterapi på instituttet ved siden af studiet. Vi har haft et stærkt sammenhold blandt studiekammeraterne, hvor jeg både har oplevet at få meget støtte og samtidig også glædet mig over at kunne støtte andre i deres svære processer. Det har været meget særligt at få så dyb forbindelse med andre.

Det teoretiske og metodiske er blevet bygget op igennem alle årene og afrundet med et eksamensforløb med en klient. Jeg oplever at stå som nyuddannet på et virkelig solidt fundament af viden, kunnen, indsigt og ydmyghed, så det føles trygt at have egne klienter.

Min store drøm om at komme til at arbejde med mennesker i svære livssituationer er gået i opfyldelse med en fast stilling som terapeut for spiseforstyrrede samt egen praksis med klienter. Jeg er så taknemmelig over at kunne praktisere som psykoterapeut og at have mødt mig selv med alt det tunge og svære, som jeg nu kan tage hånd om og mærke en stor egenomsorg og stolthed over. Det er så meningsfuldt.

Mine varmeste anbefalinger til EFT-Instituttet,

Kærlige hilsner
Charlotte Krolykke

Mette Rygaard

Jeg har længe haft lyst til at sende jer en hilsen og et stort TAK.

Det er virkelig tit, jeg tænker på jer og den viden, I har givet videre til mig, og hvor betydningsfuldt mit forløb på EFT instituttet har været både personligt og arbejdsmæssigt.

Her går det godt! Jeg lever 100% af at lave psykoterapi fra min praksis på Østerbro, og jeg trives rigtig godt i det. Og jeg er helt booket op – har været det i over et år, så det er jeg virkelig taknemmelig for.

I foråret tog jeg 1. modul hos Jette Simon i EFT-parterapi. Det var rigtig godt, og det var også en øjenåbner at være på et stort hold med terapeuter og psykologer med meget forskellig baggrund.
Så endnu engang Tak for at I klædte os så godt på til den virkelige verden.

Jeg lærer hver dag, kan stadig føle mig usikker og bliver ved med at have en nysgerrighed ind i det, jeg laver. Men det meste af tiden er der fuld tillid til mig selv.

Med hensyn til parterapi videreuddannelse har jeg (naturligvis) valgt at fortsætte på instituttet med Steen. Det føles bare mest rigtigt, og det glæder jeg mig vanvittig meget til at komme i gang med. Og håber at jeg kommer til at se lidt mere til jer igen.

Stort kram
Mette Rygaard

Britta Wilfert

Jeg er på toppen over min beslutning om at tage uddannelsen som Emotions Fokuseret Psykoterapeut, da jeg oplever indholdet af undervisningen er enormt gennemtænkt og gennemarbejdet og mine undervisere har ‘det sorte bælte’ i deres stof. Jeg får her de værktøjer som komplementerer mit arbejde som kropsterapeut, samtalerne med mine klienter er på samme tid blevet både tryggere og dybere.

Britta Wilfert,
Kropsterapeut ved Body-sds
Fysiurgisk Massør
Psykoterapeut stud. EFT-Institut

Randi Bartholin

Jeg havde set på mange uddannelses steder som psykoterapeut elev Inden jeg valgte EFT instituttet.

Det jeg syntes at der manglede alle andre uddannelses steder, var fokuseringen på følelserne som det primære. Vi er jo i vores følelsers vold!!!
Jeg lærer rigtig meget hos EFT instituttet af nogle meget empatiske, rummende og dybt engagerede lærere som virkelig har skruet et uddannelse sted sammen,som jeg som menneske og elev kun kan vokse i.

Jeg er kommet på en spændende rejse som aldrig ender.

Stort tak fra
Randi Bartholin

Alex Klubien-Lund

EFT-instituttet har bidraget til en større personlig indsigt og fordybelse, som har ændret mit liv. Det høje faglige niveau og de kompetente lærerkræfter har givet mig et yderst solidt teoretisk og metodisk fundament.

4 års studerende, EFT-instituttet

Alex Klubien-Lund

Kommende infomøder

Psykoterapeut uddannelsen

Vi holder følgende informationsmøder på EFT-instituttet kl. 17.00 – 20.00

25. april

8. maj

22. maj

3. juni

13. juni

27. juni

13. august

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte vores administration.

Dorthe Johnson

Dorthe Johnson
Administrativ koordinator

Email:
mail@eft-instituttet.dk

Telefon:
+45 24 40 51 66

mandag, tirsdag, torsdag og fredag
kl. 9.00-14.00

Hvad er Emotions-Fokuseret Terapi

Den Emotions-Fokuserede Terapi ser vores følelser som et indre navigationssystem. Det er vores følelser der fortæller om noget er vigtigt, godt, svært eller farligt.

De er signaler der giver os mulighed for at kende vores behov, og videre hvordan vi kan handle i en given situation.

Om at være studerende på EFT-instittutet

“Igennem hele uddannelsen har jeg følt mig i trygge og kompetente hænder, så fortidens svære svigt og oplevelser kunne bearbejdes. Underviserne har støttet min proces fuld af empati og omsorg, og jeg har haft stor glæde af egenterapi på instituttet ved siden af studiet.”

Vores Menneskesyn

Forskellighed er et af nøgleordene, når  man skal beskrive mennesker. Vi kommer til verden med forskellige kort på hånden alt efter vores kropslige tilstand, vores køn, det land og klima, vi fødes i, den kultur, som er gældende dér, samfundet vi er en del af og den familie vi vokser op i.