Susanne Hvidberg

Studievejledning

Studievejleder Susanne Hvidberg

Email: susanne@eft-instituttet.dk
Telefon: +45 20 45 90 45

Måske går du rundt og drømmer om at blive psykoterapeut og overvejer at søge optagelse på EFT-instituttets professionsrettede psykoterapeut- uddannelse. Eller måske overvejer du et kursus, eller hvis du allerede er uddannet psykoterapeut, tænker du måske i efteruddannelsesbaner.

Det kan også være at du allerede går på EFT-instituttet og har brug for  tale om nogle af de ting der udfordrer og optager dig på din uddannelse her og nu.

Under alle omstændigheder kan du have brug for vejledning og sparring omkring dine uddannelsesmæssige valg, og her tilbyder EFT-instituttets studievejledning sig, som et sted, hvor du kan henvende dig og få vendt de spørgsmål, du har brug for at få afklaret.

Studievejledningen varetages af undertegnede, og du er velkommen til at ringe og få en snak om det, der optager dig. Sommetider kan vi klare det over telefonen andre gange kan der være brug for at vi mødes til en samtale på mit kontor på EFT-instituttet.

Under alle omstændigheder skal jeg gøre mit bedste for at drøfte muligheder med dig og give dig en vejledning, som du kan have glæde af.

Kommende infomøder

Vi holder følgende informationsmøder på EFT-instituttet

4-årig Psykoterapeut uddannelse:

5. januar

21. februar

2-årig Parterapi uddannelse:

29. november

9. januar

Studievejledning

Du er velkommen til at kontakte vores studievejleder Susanne Hvidberg til en uforpligtende samtale

Susanne Hvidberg

Email:
susanne@eft-instituttet.dk

Telefon:
+45 20 45 90 45